Da konzumiraju, a ne da se masti

Tajna je potreban svakoj dama: “da jede i ne potolstetь!”. Načina da se dođe do da bude graciozan i stalno se  postoje, i ne feerično, ali veoma realna. Šta je ključ harmoniji? I na kraju, dodatni tajna harmonije: da prevari svoj apetit, ne zaboravite da oko energičan rad, kao i sport. Treba da se nosi sa onim što zaista volite, a onda misli o hrani nestati u istoriji.

Tajna harmoniji-pravi zalogaj, ili “žračka?”

Tajna harmoniji-pravi zalogaj, ili žračka

Svako je upoznat sa situacijom, kada je pre ručka još daleko, a stomak je već stvara poziv zvuči. Šta da radim? Sve prirodne konzumiraju. Dakle, kako da se otarasi osećanja apetita, čudno dovoljno, pomažu slatkiši, međutim, samo u minimalnim količinama. Na primer, jedan bombone ili 2 čena čokolade ili šećera. To je hitno za one koji sanjaju o nogu ptice ili salata “Olivije” sa majonezom, i pored toga o krompir pita, i harmonije. Međutim, imajte na umu da je “šta da jedu” slatko, samo ako ručak nije bilo vremena. Iako slatke proizvode brzo zasiti krv šećerom, kao i da brzo pošalje signal na pamet “FЭD”, ovaj efekat ne traje dugo.

Ako ručak ili večeru ostaje u roku od dva sata, nakon toga morate da imate zdravu proteina hrane ili složenih ugljenih hidrata. Ovo uključuje: kefir, jogurt, šaku oraha, jabuke, sušenog voća, povrća. Apetita prituplenie priprema: šljive, smokve, mirođija i nane. Kada vidimo nešto ukusno, nakon toga odmah žele da postoje. Kako tvrde, kaže: “prvo jedemo očima”. Obično izaziva apetit i čini da se stomak tornado nešto dimljeni, pržena ili mučnogo. Presuda je jednostavan: usta-zalivanje jela, koje izazivaju imate previše slюneй, bolje da ne gleda. Ali ova norma “jedu očima”, treba uzeti da postane vitkim kao i dobro hranili. Kako tačno?

Načina da se dođe do da bude graciozan i da se sytoi “vizuelna obmana”

Načina da se dođe do da bude graciozan

Tajna harmonija: sva jela, koje svakako postoje, potrebno vizuelno da učini više da imaju utisak da mnogo hrane. Na primer, za lečenje imate Jabuka. Ako jedete ceo Jabuka, zatim kroz minuta od njega ništa ne ostaje. Kao i ako ste iseći Jabuke pravo na tanke komade, može se dugo uživati. Iseckan male kockice sir, takođe će vam pomoći da pobedi apetit .. detaljno razževыvaя svaku stavku, vi ćete brzo osetiti potpuna. Pravi put do doslednost je kroz pažljivo pereževanie hrane. Prvo, udarac predator na hranu, kada posle nekoliko minuta tanjir prazan-iskustvo za stomak. Drugo, imajući u vidu obroka, apsorpciju hranljivih materija počinje u usnoj duplji, kao i usled zasićenja se dešava mnogo brže, uprkos činjenici da je procenat utrošene hrane. I obrnuto, ako plastike “sadrži” elementi non-stop, kao i brzo, on nema vremena da se pošalje signal u mozak, da je bolestan, kao i ljudi, naravno, ima previše. Iz tog razloga poslednja misao: važno je da se uzme hranu polako, vode, pića, kao i piti malim gutljajima. Ne prejesti, postoji veoma jednostavan način. Da se smanji porciji merenje zamenite veliki tanjir malo, kašika-leči.

Svako jelo ide u roku od 20 minuta, ne manje-to je koliko košta? vreme potrebno da telo osetio zasićenje. Da bi postao vitak, da bude sit, a takođe jedu sve manje moguće, i bez ikakvih obmančivostь. Samo je potrebno da se stvori vredne naviku: da jedete u isto vreme i stalno prate ovu dijetu. Nakon toga, glad će se pojaviti na sat. Kako to da uradite? Počnimo sa činjenicom da se zaustavi kasno u noć, da “proveri” frižider, bićete prijatno zapanjen, tačno, kao što je vrlo lako da se probudi ujutru bez težine u stomaku. Pored toga, jutra će se pojaviti apetit i to je odličan znak, zbog toga što je doručak treba da bude 4. prijem obroka dnevno, za redovnog snabdevanja organizma. Pored toga, jutro obrok počinje vaš metabolizam, a takođe pomaže da se otarasi masti. I sve namirnice jesti ujutru, vpitыval u dan bez “otežavajuće” posledice za oblici, takođe, ako unesete povetarac. Ali to je preporučljivo da se jutarnji obrok sa žitarica, jer žitarica vari u više stomak, koji zadržava vodu i tako dugo, da se popuni.

Ključ harmonija: “doručak, ručak i večera-sve zahteva”

doručak, ručak i večera-sve zahteva

Ručak i večera treba da počne od povrća salatu. U početku, vredne povrće vlakana ne daju previše jeli. Drugo, povrće ne jesti posle bilo koje vrste “teške” hrane više vremena da apsorbuje, kao i da obezbedi polako telo. I za toga, da troše manje, do kuhinje preporučuje se da se konzumira alkohol šolja zelenog čaja, soka od paradajza, mleka, mineralne ili jednostavno vode. To će omogućiti da se smanji broj sъedaemoй hrane skoro 3 razreda. Ovaj trik je lako: tečnost preuzima stomak, kao i sve što dolazi na oči, nema želje da se troše.

Žene često sede na dijetama, vole da se šale, prolazeći pored cjevovoda prodavnice: “dišemo, kao i pusti, kao i da ne postoji ništa biti.” U ovoj šali ima istine: neki mirisi zaista pratiti želje. Najpouzdaniji– miris vanile. Kao i miris jabuke, grejpfrut, banana, mirođija, nane, lavande i ruže, molimo vas da svoj apetit. Dovoljno da se miris, kao primer, greйpfrutovoй kora ili u vreme večere, da se stavi na sto mirisne sveće. Ako apetit nadvladati ili na ceo rad, koristiti miris sa cvetnim i voćnim mirisom-u roku od nekoliko minuta, on otobьet želja da se nešto za jelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *